Timeless quality » Retourenring

RETOURENRING 

  

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. 

Het aanbod zal tevens een zichttermijn van veertien (14) werkdagen inhouden, ingaande de dag na ontvangst door of namens de klant, tenzij anders overeengekomen is. 

Tijdens de zichttermijn heeft de klant een herroepingsrecht en dit 14 dagen na ontvangst aan de klant, waarbij hij de mogelijkheid heeft om de producten te kunnen bekijken, en wanneer er problemen zijn zoals verkeerde producten, beschadigde of niet functionerende producten zijnerzijds de ontvangen goederen te retourneren, dan wel om te kennen te geven dat van de aangeboden diensten geen gebruik wordt gemaakt. Bij retourzendingen zullen de verzendkosten voor de rekening zijn van de verkoper. 

De klant kan de zichttermijn uitsluitend inroepen door de geleverde goederen in deugdelijke verpakking te retourneren inclusief verzendverzekering. Verzenden zonder verzendverzekering is op eigen risico. 

U heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!!!! 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.